En sista uppdatering från SA innan hemfärd.

Wow nu har två veckor passerat och planet hem till Sverige lyfter imorgon eftermiddag.

Samtliga dagar har vi varit i vattnet minst en gång men oftast 2-3 gånger och givetvis så ska vi se till att få någon form av vattenpass imorgon också… Utdelningen har verkligen varit över förväntan både när det gäller vind och vågor, men vi har verkligen varit på!

Dagens övningar bestod i besök på två fina vingårdar uppe i Stellenbosch som följdes upp med en intervju med Jem Hall där vi passade på att höra om hur han ser på vikten av att ta kurser och hur han lägger upp sina clinics. Intressant och lärorikt och vi kommer såklart att publicera intervjun i Surfers News.

Efter avklarad intervju körde vi ett fint vågsurfingpass i Big Bay i solnedgången med glassy conditions! Nu sitter vi här lite senare på kvällen mätta och belåtna efter en god avslutningsmiddag på Cattle Baron som är stället en köttälskare inte får missa här nere…

Gårdagen bjöd på riktigt fina vindsurfingförhållanden så i vanlig ordning startade vi på Sunset med ett rejält pass med både vindsurfing och kite. Idag var det inte riktigt lika stark vind så 4,7 var det som gällde men det var jämn och fin vind och det rullade in en del fina vågor så helt klart roligaste passet på Sunset! Efter en god lunch så bar det iväg upp till Melkeboss och här blev det ett riktigt fint kvällspass med 4,7 och fina linjer som rullade in och vågridningen var grym!

Söndagen The Swedish House Maffia day!! Som uppvärming så körde Putte lite fin kiting i Big Bay på morgonen innan vi samtliga drog upp till Melkeboss och körde tre timmar med fullt tryck i 4,2:an och rippade i vågorna innan vi stack hem och bytte hem innan vi drog på ett riktigt kul party och konsert med Swedish House Maffia tillsammans med över 15.000 andra på en strutsfarm en bit utanför stan. Fullkomligt magiskt och sjukt kul kväll!

/Andreas och Putte

Nedan lite bilder från en eftermiddag på sunset.