Episk start av det nya året.

Om 2014 slutade bra så började 2015 episkt!
De två första helgerna levererade två rejäla stormar. Egon tycker jag själv gav bäst förhållanden. Vågorna som kom in i Läjet tillsammans med den starka vinden gjorde det till en av de bästa dagarna jag någonsin haft där (har varit trogen Läjet local i 10 år).
Det var så bra att min Simmer team Captain Kai Katchadourian tog sig till Varberg från Finland. Det var en grym känsla att se honom köra järnet på mitt hemma-spot! Efteråt var han riktigt stoked och jag känner på mig att han kommer komma tillbaka.

Jag har svårt att fatta hur mycket bra surf vi har fått i Sverige denna vintern. Antal dagar på vattnet i under december och januari är fler än jag hade i Sydafrika samma tid förra året.. Och det roligaste är att det är så många som är på vattnet även när det är kallt. Både vindsurfare, surfare, suppare och kitare kör järnet och det är grymt kul att se!

Hoppas året fortsätter som det har börjat!

Ses på vattnet,
Markus Rydberg