Film och text från Freestyletävlingen i Fiskebäck!

Film från freestyletävlingen i Fiskebäck, filmat av Ron Johansson, Rasmus ”rasken” Rask och Jesper Norman. Ron, Rasmus och Jesper är den nya generationens vindsurfare. De går på vindsurfinggymnasiet och riktigt duktiga! Så fort det blåser så är Ron, Rasmus och Jesper på vattnet. Tillsammans driver de ”vindsurfagalet.com”, där de bloggar om det senaste inom deras surfliv.

– Hej Jesper! Kan du erätta om hur det var i fiskebäck, vilka som körde och hur det var? //surfers

-Gött! Ja de kan jag göra! Först tog jag rasken(rasmus) och ron bilen upp till fiskebäck! Vi hade aldrig varit Där innan så de va faktiskt jäkligt spännande att prova stället eftersom man hört mycket tävlingar som gått där och så! När vi kom dit så var det fullt tryck och sol så de va jäkligt lockande så jag och Ron riggade 4.2 och Rasken sin 4.7a. Vi drog ut och körde lite på skoj och turades om att filma! sen drog tävlingen igång!! Först körde vi en liten junior stege med mig Rasmus och ron! Jag lyckades ta hem vinsten där och Rasmus knep andra platsen och ron tredje! Sedan körde vi igång senior stegen! Där Det var 7 deltagare! Först körde vi en singel stege där jag var den enda junioren! Först fick jag möta Henrik hagen där jag lyckades ta hem vinsten! Sedan i nästa heat gick jag möta Erik Håkman där det var ganska uppenbart vem som skulle vinna.. Men de va rätt kul ändå o ha en liten gecko tävling i heatet! Sedan blev de en losers final mot Kalle Appelgren. Där jag knep tredje platsen!! Håkman tog vinsten där mot henrik Olsson!! Sedan körde vi en till junior stege där jag försvarade första platsen! Rasmus tog andra platsen på sin spektakulära bodydrag! I dubbeln bland seniorerna lyckades chris klättra uppåt rejält på sina klockrena spockar och flaskas! Och fick köra säkert 5 heat i rad!! Sedan tog han tredjeplatsen från mig och jag fick nöja mig med en fjärdeplats! Chris förlorade sedan mot henrik! Sedan var det en mycket jämn final då Henrik lyckades vinna första heatet mot Håkman i finalen! Sedan satte Håkman sina konos och andra sjuka trick och tog hem hela skiten!! ”//Jesper Norman S-29