Pics from last week.

Efter över en vecka här i Costa Rica början man verkligen komma in i det lugna tempot här borta. Vi har bott på Ranchen där surfakadimin har sitt Camp. Helt fantastiskt atmosfär och absolut det coolaste campet jag har upplevt. Senaste dagarna har det varit lite dåligt swell för att köra kort bräda men vi har fått riktigt fina longboard sessions varje morgon när solen går upp vid kl 05.45! Att hänga med Peter och Jens på Akadimin är minst sagt inspirerade för att lära sig köra longboard med stil. Jag har gjort en resa med killarna i höst när vi var i Garlicien och fick lära mig hur en longboard skall köras men Chris hade sin första riktigt upplevelse igår med en pose som är svårslagen, noseride med skön svank och händerna ovanför huvudet! Riktigt nice och en leende Chris kom upp från vattnet.

Det där lugnet jag pratade om har gjort att även kameran har lämnats hemma men här kommer ett litet urval där Chris tagit dom flesta när jag själv hängt i hängmattan och läst om Zlatan.

Och Putte jag lovar att skärpa mig….sitter nu med texter till Surfers News, jag lovar!!!!

Markus & Chris