Vi surfar på och klämmer in lite mer turistande…

Torsdagen hade dålig vindprognos så det blev mer turistande. Efter ett kort stopp för att kolla in surfet och några shopar i Muizenberg körde vi kustvägen mot Simonstown och tog ett stopp vid Boulders och badade med pingviner!!

Därefter vidare ner och kollade in Kap Horn, mäktigt! På vägen tillbaka ringer Roberto Ricci och säger att det funkar för den intervju vi försökt planera in. (Kommer att publiceras i Surfers News) När intervjun är avklarad får vi låna med oss lite nya SUP:s och paddlar för test så vi får en härlig session i solnedgången med test av SUP.

På fredagen var vinden tillbaka och vi startade i sedvanlig ordning dagen med ett rejält pass i Sunset som sedan följdes upp med grymt fin vågsegling i Meklboss på kvällen.

Nu är det lördag kväll och vi sitter alla möra i kroppen efter en dag med hårda vindar. Putte och jag hann med ett bra förmiddagspass i Sunset innan vinden där blev för stark. Under tiden var Per, Daniel och Catta iväg och ordnade biljetter åt oss till morgondagens konsert. Vi skall gå på Swedish House Maffias sista spelning här i Kapstaden!!

Efter lunch kollade vi in Melkboss som var sönderblåst och bestämde oss för att köra upp till Yzerfountain. Kommer fram till ett mer eller mindre platt spot….Frustration….

Bestämmer oss för att ge Big Bay en chans vilket gav bra resultat. Ytterligare ett par timmar på vattnet med bra tryck i 3,7:an, en del feta hopp och sköna rides på vågorna!

/Putte och Andreas