WOW – VILKEN START PÅ SÄSONGEN!

Vilka fantastiska dagar vi haft på vattnet den senaste veckan.  Apelviken och Varberg har absolut visat upp sin bästa sida, en mycket bättre start på säsongen kan man inte önska sig. Framförallt fredagen bjöd på förhållanden i apelviken som många med mig sent lär glömma. Sol, hård vind, bra vinkel och stora vågor – underbart.

Istort sätt samtliga på vattnet ”tjoade” och lyfte näven i skyn när jag mötte dom på vattnet – total stookade.  I senaste Surfers News så citerar jag Steve Hawnk i från filmen Step into liquide med ordern –

“I came out of the water in a much different, better mood than I do when i
go into the water, and if that somehow translates into my life and I end
up being a happier nicer person as a result, then I guess you could argue
that surfing is good for society! ”

Inget kan kännas mer rätt efter en vecka som denna. Även om en gammal kropp som min värker lite här och där och är lätt sliten efter timmarna på vattnet, så mår själen hur bra som helst.

Den positiva stämningen på stranden och vattnet har också smittat av sig på arbetet i affären. Trots hög belastning med mycket kunder och stora inleveranser har allt funkat grymt bra. Personalen är super peppad och gör ett super jobb.

Under veckan har vi planerat uppstarten för centret som kommer förses med en miniramp till iår. Vi har också satt allt för påsken – som kommer att bli riktigt rolig i Varberg med prisfest i butiken och bells fest på oscars.

Life is better when you surf.

/Putte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.