Härlig stämning och full fart.

De senaste dagarna har det varit full fart i butiken.  Vår nyutskickade katalog och vårens antågande har gjort att telefon och web försäljningen tagit fart ordentligt.

Vi får dagligen nya varor och personalen är fullt sysselsatt med att få upp allt nytt på såväl webben som i butiken.

En viktig del av vårt arbete är att testa och utvärdera prylarna vi säljer – detta är en av anledningarna till att vi öppnar först kl 13 på vardagarna. De dagar det blåser försöker vi alltid komma ut en timme eller två innan lunch. Idag blåste det fint på förmiddagen. Jag, Håkan och Arild testade den nya Vision kiten från RRD. Det är bra att vara fler som testar samtidigt. Vision kiten impornerade på oss, med enormt fin allround känsla. Den har ett mycket mjukt drag med grym stabilitet och styrningen är väldigt direkt så den är mycket lätt att köra. Vattenstarten är super enkel.  Kul också att den fungerar får såväl freeride, freestyle som hardcore vågkiting.

Andreas och Johan testkörde JP All Ride och Simmer Iron segel.  Vinden och vågorna var helt ok medans vindriktningen var rak pålandsvind.

Nu ser det ut att bli lite lugnare någon dag – men till helgen ser vindprognosen bra ut igen och det ryktas om vår värme.

Life is better when you surf.

/Putte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.