Info om Påskhelgen.

PÅSKEVENT
Vi på Surfers Paradise har laddat upp för påsken till 100%. Butiken är öppen hela påskhelgen, vi har planerat events och satt ihop schyssta erbjudanden för dig! Vi startar påsskhelgen på långfredagen med skatetävling/session utanför butiken. Kl 16.00 så visar vi två riktigt coola surffilmer och bjuder på gott tilltugg. Resten av påskhelgen är fylld av surf och skate här på Surfers.  Imorgon bitti ser det ut som att vi får vind och vågor! Ett gäng från Surfers kommer att vara ute och köra i Apelviken eller närliggande strand!

EXTRA ÖPPET I PÅSK.
Långfredag 12-16
Påskafton 10-14
Påskdagen 12-16
Annandag påsk 12-16

Nu laddar vi för påsken och dess aktiviteter – du kommer väl och hälsar på (vi har öppet alla dagar i påsk)

Långfredagen: Butiken öppen 12-16. Skatetävling/session utanför butiken kl 13.
Fina priser till alla som utmärker sig. Priser från Quiksilver, Rip Curl, Madrid och Billabong. After work i butiken 16-18. Mingel och tilltugg vi visar ett par riktigt annorlunda filmer.

Lördag/Påskafton Butiken öppen 10-14 Skateytan öppen utanför butiken mellan 11-14.

Söndag Butiken öppen 12-16 Longboardtävling (slalom) utanför butiken kl 13. Fina priser från Madrid, Billabong, Rip Curl och Quiksilver.

Måndag Butiken öppen 12-16 SUP Paddling – Vi träffas i butiken kl 14.00 för val av plats och sedan färdas vi gemensamt till spotet.  Vi avslutar med korvgrillning när vi kommit upp ur vattnet. Medtag våtdräkt och SUP.
Vi har några brädor för utlåning. Boka dig genom att skicka ett mail till oss på info@surfers.se Alla som är med får ett presentkort på 250 kr (som gäller vid köp i över 500 kr)