Maldiverna 2014 Dag 2

Efter 10 timmars sömn knackade Janne på dörren vid halv sex-tiden om att kaffet är klart. Vi hade ankrat vid Blue Bowls, samma break vi surfade igår som ligger längst söder ut på Huvadhoo Atolls. När vi kollar ut över breaket ser vi att prognosen stämmer eftersom det var lite större vågor än igår.

På en resa som denna är det perfekt att testa olika surfbrädor och modeller så Janne och jag har 12 olika brädor med oss som vi kan dela på. De flesta hade vi aldrig surfat förut så med andra ord var det svårt att välja bräda.  Det blev Firewire Nano och Vanguard som vi vaxade upp.

Det var en annan båt på samma ställe med surfare från Australien och USA. Det var ett gäng sköna snubbar så inget tjafs på line up, bara glada miner.

Efter lunch var vi sugna på att testa en vänstervåg som ligger en bit bort. Antiques som den heter visade kanske inte sin bästa sida. Tror det var för mycket vind som blåste in i vågfacet och kanske lite högt vatten. Jag fick ändå ett par riktigt fina vågor med bra storlek.

Vinden och vågorna för morgondagen ser ut att bli helt perfekt!!

/Markus

16 15_Petter 14 13_Jonas_och_Mickael 12 11 9_Myggan 10_Janne_Persson 8_Markus_Larsson 7_Myggan 6 5 4_Daniel_Adams_Ray 3_Markus_Boman 2_Markus_Boman 1_Jonas_Norberg