Nu har vi snart riggat färdigt.

Så här års är det alltid en massa förberedelser. Allt nytt skall upp i butiken, äldre varor skall sänkas i pris, lokalerna skall snyggas till och centret/skolorna skall startas upp.

Påsken har alltid varit en kick off på säsongen för oss och så är det även iår. Alla vill få butik och sortiment att vara klart. Det är lite som att man riggat hela försäsongen och nu äntligen är det dax att köra. Säsongen är igång på allvar.

Nu till påsk kommer även de nya café ägarna till strandcafet att ha en smygpremiär. Cafét kommer att kallas Sveas strandcafé och många med mig är säkert spända på att se den nya menyn och stämningen. Det känns som gänget har grym energi och det kommer säkert att funka hur bra som helst. Kreativitet och energi kan leda långt. Ser ut att bli soligt och varmt i helgen – så räkna med att uteserveringen blir populär.

Vi som längtar efter vind ser ut att få vänta ett par dagar till – möjligen kan brisen slå till lagom till påskafton.

Kom gärna förbi shopen i helgen. Vi får besök av så väl teamriders som tomas persson. Butiken är fylld med nyheter och mängder av specialpriser, vi kommer att ha en grym våtdräktsrea. På långfredagen blir det en grym Bells fest på Oscars i Varberg. Skall bli gott att komma igång nu.

Glad påsk!

/Putte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.