RRD Distributörsmöte 2013 Del 2

Jem Hall visar hur det går till!
 

Dag två gick vi igenom vindsurfingbrädor och även segel som nu är på väg att bli en fulländad kollektion med allt från fyrlattade vågsegel till rena slalomsegel.
Seglen är designade av Roberto Ricci, John Sky och till hjälp har dom Tomas Persson från Simmer Style. Jag blev förtjust i seglen och ev. får vi se seglen här på Svenska marknaden till hösten!?

Sedan har succé linjen med Firemove fått tillökning med två större modeller 130 och 140 liter som vi kommer få hem lite prover av i början av juli. Fantastiska brädor som jag testade på plats. Firemove gör det enklare att vindsurfa och framförallt är brädorna riktigt roliga att segla.

Som vanligt när vi pratar Firemove med sin unika design så måste dom provas för att förstå att breda brädor även går att seglas överriggade och i mycket choppigt vatten utan att tappa kontroll på brädan! På bilden till höger så ser du Roberto Ricci prata om skillnaderna mellan firemove och Freestylewave brädorna. Nedan finns även en film om 2012 års freestylewave.

 
 
Roberto med nya Race
Roberto testar nya speedmodellerna.
Roberto visar RRD’s nya fenkollektion!
Jem Hall och Roberto Ricci berättar om nya Wave Cult.
Robeto och Mustafa från Dubai
Lite fin vågsegling trots pålandsvind
Alla kites för test
Vi snackar lite surfbrädor med Roberto