Surfers goes Sunshinestories

Linn och Petter är paret från Torekov som ville resa runt i världen för att surfa och uppleva eller kanske skall vi kalla det – leva. För att hålla kontakten med såväl gamla som nya vänner så startade de en blogg där de skrev om livet på resan. Bloggen som fick namnet sunshinestories blev snabbt väldigt populär med massor av följare som fick läsa om massor av möten med platser och personligheter. Petter och Linn reste och surfade sig igenom South Africa, Bali, Laos, Thailand, Borneo, Lombok, Singapore, Kuala Lumpur, Portugal, Kalifornien, New York, Mexico, Guatemala, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica och Panama. Men det var på Sri Lanka som de hittade det de drömde om – långa vågor, god mat och trevliga människor.

I november i år fortsätter Petter och Linns resa med att de öppnar ett surf och yoga retreat på Sri Lanka. Sunshinestories surf och yoga retreat är resmålet för dig som vill surfa, yoga och leva gott. Retreatet ligger i en gammal kolonial villa i byn Ahangama. På plats finns även vår teamrider Nick Holmgren som är en erfaren surfinstruktör.

Vi på Surfers packar brädorna för ett besök nästa vecka, där vi kommer att kombinera brädtest, konferens och utbildning.

Läs mer på Sunshinestories.com

SUN1

SUN2

SUN3

SUN5

SUN6

SUN7

SUN8

SUN9

SUN10

SUN11

SUN12

SUN13

SUN14

SUN15

SUN16