Surfers stödjer bygge av klassrum i Las Tunas


”För några veckor sedan gjorde jag en resa till Stadtlandet i Norge för att delta i ett surfevent anordnat av Lapoint. Där träffade jag Erik Lau som berättade om Sandshoe och deras arbete för mindre priviligierade barn i Las Tunas. Jag tände på alla cylindrar och började planera ett samarbete i framtiden! Under årets paddelrace vid Surfers Day den 7:e juli skänker Rip Curl och Surfers Paradise 20 kronor per deltagare. I år fick vi ihop 1 600 kronor som vi väljer att skänka till Sandshoe för att stödja deras projekt med att bygga ett klassrum till högstadiet 13 de Diciembre”, säger Markus Boman.

Sandshoe grundades av Erik Lau med ändamål att förbättra barnens villkor till utbildning i utvecklingsländer genom att bistå lokala organisationers insatser och projekt med finansiellt stöd och kunskap. Med sport i centrum utvecklar Sandshoe upplevelsebaserade sätt för att koppla ihop de som vill göra en insats med de som behöver hjälp.

”Jag vill å 13 de Diciembre och alla barn i Las Tunas-samhällets omnejd tacka Surfers Paradise för gåvan. Det gör det möjligt för oss att genomföra bygget i början av 2012. Det var oerhört glädjande att höra Markus entusiasm över Sandshoes arbete och vi ser fram emot att samarbeta med Surfers Paradise framöver”, säger Sandshoes styrelseordförande Erik Lau.

Länkar:

Surfers Paradise – http://www.surfers.se

Sandshoe – http://www.sandshoe.org

Om du vill veta mer, kontakta:

Erik Lau – Sandshoe

Mobil: +46-70-8220882

E-post: erik@sandshoe.org

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.