Surftrip till Norska Stadt.

Jag har länge velat åka till Stadt i Norge som jag hört mycket gott om!


Så nu när vi sponsrade Stadt Open som anordnas av Lapoint var det dags att åka dessa 100 mil från Varberg!

Ja resan är lång men vi körde hela natten som gör att dom små vägarna i Norge är tomma och det blir möjligt att gasa som på svenska motorvägar!
Jag körde sista delen och det börjar bli gryning när vi kommer fram till Hoddevik, oj oj oj vilket landskap! Jag har rest en hel del men när man ser dessa bergsmassor gå ut i havet med vikar emellan där det rullar in vågor så är det något som händer med min kropp!

Vi hade en underbar långhelg Sema, Ruben och jag. Bra surf för alla och vi hade även med SUP och det är bland dom bästa SUPturer jag gjort i denna vackra natur. Fick även min bästa SUPsession i vågor på höger pointen i Hoddevik.

Ses på vattnet,
Markus Boman

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.