EPIC KÅSA

Igår var det en fantastisk dag! Vindsurfare scorade i ett Apelviken ’on fire’ och surfare samlades i Kåsa som levererade en av de bästa dagarna där på länge! Själv började jag med att testa nya Haydenshapes Plunder! Som många vet så är Hypto Krypto en av de mest sålda brädorna i hela världen under flera år i rad, detta bland annat på grund av sin ’versatility. Faktum är att Hypto presterar grymt bra i många typer av vågor och kan lätt fungera som en ’one board quiver’ … så vad skulle göra mig intresserad att komplettera med en Plunder? Jo, det är en fin-set up möjlighet som är riktigt intressant. Quad, 2+1 eller single-fin!!! Igår körde jag bara quad och hade hur kul som helst. Plunders tail gör att brädan är ultra responsive medan mitten på brädan och nosen är shapad för att klara små, svaga vågor. Nu ser jag fram emot att testa som single fin och 2+1. Efter min session fotade jag en stund, ljuset var magiskt och som sagt förhållandena var bland de bästa man kan ha i Kåsa. Chris ’Sharkboy’ var där med sin LSD TEX och rippade som vanligt medan Johan Sellberg (som surfade Hypto) hittade super cleana vänstrar att leka med. Jag räknade till 35 personer i line up igår sent på kvällen. 35 lyckliga surfare! Nu håller vi koll på nästa veckas prognos som ser väldigt bra ut! 

ALLA FOTO: Mathieu Turries

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.